Webmapper maakt samenwerking met MapTiler bekend

Webmapper maakt een samenwerking met het Zwitserse bedrijf MapTiler bekend en introduceert Cartiqo — haar online kaartservice — exclusief via MapTiler.nl. Het voordeel van Cartiqo: de kaart combineert meerdere datasets, is zeer snel inzoombaar en het kaartbeeld is eenvoudig aan de eigen huistijl aan te passen.

Cartiqo exclusief beschikbaar via MapTiler

Standaard Google Maps kaarten op websites worden met de introductie van Cartiqo verleden tijd. Cartiqo bevat de meeste recente datasets van de Nederlandse overheid, aangevuld met OpenStreetMap. Het kaartbeeld bevat geen reclame.

Lees het volledige persbericht.

contact

Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Webmapper is gevestigd in
De Stadstuin:

Kromme Nieuwegracht 3

3512 HC Utrecht

info@webmapper.net

+31 (0) 30 227 01 16