Eerste Maptime Utrecht

10 okt 2016 Niene Boeijen

Op woensdagavond 28 september heeft de eerste Maptime Utrecht plaatsgevonden, een reprise van de workshop Kaarten maken met JavaScript, die we eerder voor Maptime Amsterdam verzorgden. Er was veel interesse en de zaal zat snel vol. Bij de VergaderInn op de Croeselaan konden alle deelnemers hun laptop openen om de online workshop te volgen. De sfeer zat er goed in. Iedereen heeft hard gewerkt. In de sfeer van Maptime, werd er overlegd, samengewerkt, gedeeld en deelnemers hielpen elkaar als er een foutmelding op het scherm verscheen.

Maptime: voor map lovers
Logo Maptime Utrecht

Wij zijn ontzettend trots op onze eerst avond Maptime en we hopen, dat er nog veel succesvolle meetups gaan volgen! Wil je weten wat we gedaan hebben? De workshop Kaarten maken met JavaScript staat online en zo kan je zelf aan de slag om online kaarten te gaan maken met Leaflet.js en D3.js! Kom je er toch niet uit? Laat het ons dan gerust weten. Succes!

Via Meetup kun je ons volgen en wordt je op de hoogte gehouden van de komende bijeenkomsten van Maptime Utrecht. Hopelijk tot dan!

volgende
vorige