Open Gov Week 2018

De week van 7 tot en met 11 mei is de internationale Open Overheid Week. Doeners, denkers en leiders van de overheid en erbuiten organiseren bijeenkomsten om aandacht te vragen voor het belang van een Open Overheid. Daarom organiseren Webmapper, Geogap en Geoloep op 7 mei het evenement Onbegluurd: camera’s in de openbare ruimte.

Onbegluurd

Onbegluurd

De overheid volgt je overal: er staan heel wat camera’s in de openbare ruimte. Met open data van de 4 grote steden en de Basisregistratie Grootschalige Topografie (BGT/IMGeo) brengen we de camera’s in kaart. Bovendien bieden we je op basis van open source software een alternatieve fietsroute, buiten het gezichtsveld van deze camera’s om. Denk mee, ontwerp mee, bouw mee!

Wanneer: 7 mei 2018 van 10.30 tot 17.00
Waar: De Enk, Enkstraat 67, 8012 VA, Zwolle

contact

Meer weten? Bel of mail ons gerust!

Webmapper is gevestigd in
De Klompenfabriek:

Weerdsingel Westzijde 33a

3513 BC Utrecht

info@webmapper.net

+31 (0) 30 227 01 16